Załóż bezpłatne konto. Skuteczny e-mail marketing w zasięgu Twojego biznesu.

Skuteczny e-mail marketing

Szybki i prosty w obsłudze, a zarazem wyposażony w szeroką gamę opcji umożliwiających dotarcie do pożądanej grupy odbiorców. Mailon.pl posiada rozbudowane narzędzia do Tworzenia efektownych wizualnie wiadomości HTML oraz ich personalizacji.

 

Wiedza marketingowca

Ważne informacje

Nasze serwisy

Bezpłatny eKurs

5 sekretów dotyczących skutecznych działań e-mail marketingowych. Zero zobowiązań, 100% satysfakcji.

Imię:
e-mail:

Polityka prywatności

Informacje podstawowe

  1. Szanujemy Twoją prywatność. Zapewniamy wszystkim Użytkownikom korzystającym z serwisu MailOn.pl bezpieczeństwo danych wynikające z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t. jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 ze zm.)
  2. Zapewniamy naszym Użytkownikom prawo wglądu do własnych danych, ich aktualizacji oraz usunięcia danych na prośbę użytkownika.
  3. Baza danych osobowych prowadzona przez MailOn.pl jest prowadzona zgodnie z przepisami prawa oraz zasadami współżycia społecznego.
  4. MailOn.pl stosuje się do zasad polityki antyspamowej, której treść przedstawiona jest na stronie "Polityka Antyspamowa".

Dane osobowe

  1. Podczas korzystania z MailOn.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.
  2. Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.
  3. Webton.pl nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych klientów lub użytkowników MailOn.pl.

Zamawianie usług

  1. Zamawianie usług MailOn.pl wymaga podania w odpowiednim formularzu danych bilingowych, na podstawie których wystawiona zostanie faktura VAT za zrealizowaną płatność.
  2. Płatności on-line za usługi MailOn.pl obsługuje serwis platnosci.pl. W przypadku płatności on-line, za dane dotyczące karty kredytowej lub kodów dostępowych do konta bankowego odpowiedzialny jest serwis platnosci.pl. Odpowiednie formularze umożliwiające wpisanie tych danych znajdują się na serwerze platnosci.pl i są szyfrowane odpowiednimi technologiami.

Cookies "ciasteczka"

  1. Do prawidłowego działania aplikacji internetowej MailOn.pl niezbędne jest wykorzystanie cookies, plików tekstowych zapisywanych na komputerze Użytkownika. Pliki cookies wykorzystywane są między innymi do zapamiętywania danych niezbędnych do logowania użytkownika.
  2. Warunkiem poprawnego działania aplikacji jest akceptacja cookies przez przeglądarkę oraz nieusuwanie ich z dysku.

MailOn.pl

  1. Serwis internetowy MailOn.pl jest własnością firmy Webton.pl, z siedzibą w Gdyni przy ulicy Świętojańskiej 57/3a.

Zastrzeżenia

  1. Webton.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika korzystającego z MailOn.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie http://mailon.pl/polityka-prywatnosci
  2. Webton.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania Użytkownikowi niezapowiedzianych wiadomości. Zalicza się do nich informacje odnoszące się bezpośrednio do funkcjonowania Serwisu (np. zmiany w funkcjonowaniu), bądź też niekomercyjne listy (np. życzenia, komunikaty systemu). Każdy z Użytkowników Serwisu ma prawo zastrzec, że nie wyraża zgody na otrzymywanie informacji od Serwisu. Wszelkie treści reklamowe związane z działalnością Administratora i jego kontrahentów mogą być przesyłane Użytkownikom wyłącznie za ich zgodą, zgodnie z treścią art. 10 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 2002, Nr 144, poz. 1204, ze zm.).